Over

Onze missie
Bij Torga Optical kunt uzelf zijn. Het gaat erom onze klanten in staat te stellen hun individualiteit uit te drukken en hen te helpen zich op hun gemak te voelen gedurende hun visuele dag. We doen dit door middel van ons eigen assortiment prachtig gestileerde brillen met de nieuwste kleuren, samen met comfortabele lenzen van German-Precision.

Torga-brillen
Torga Optical-monturen zijn ontworpen volgens de laatste Europese modetrends en in eigen huis vervaardigd. We brengen honderden nieuwe modellen en kleuren per jaar uit, waardoor Torga Optical uw one-stop-shop voor op maat gemaakte brillen wordt om online stijlvolle brillen en zonnebrillen op sterkte te kopen.

We produceren onze eigen billenglazen in eigen huis met behulp van toonaangevende Duitse precisie-brillenglazentechnologie.

Torga Optical is er om u te helpen met comfortabele brillen voor uw levensstijl, we zijn hier om u te helpen het potentieel te ontsluiten om uw stijl te verkennen. Of het nu gaat om het vinden van meerdere paren voor meerdere gelegenheden of het doornemen van onze collecties modieuze brillen.

Filters
Sorteren op
Tonen per pagina